Privacy Policy

 

Šī vietne pieder un to pārvalda SIA “Mītavas Čiekurs”, Bērzu iela 2, Atpūta, Svētes pagasts, Jelgavas novads, LV-3008, Latvija, reģistrācijas Nr. 43603088810

Turpmāk mēs izskaidrojam, kā mēs izmantojam personas datus, ar kuriem jūs atstājat pēdas un/vai, ko jūs sniedzat, kad apmeklējat mūsu vietni ("Vietne") un izmantojat dažādus pakalpojumus tīmekļa vietnē.

1. Personas datu vākšana

Pirms mēs apkopojam jūsu personas datus, jūs vienmēr būsiet informēts par to. Šobrīd šajā mājaslapā netiek ievākti personas dati.

2. Personas datu lietošana

Privātuma politika neattiecas uz trešo pušu tīmekļa vietnēm

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī privātuma politika neattiecas uz tīmekļa vietnēs norādīto trešo pušu tīmekļa vietņu konfidencialitātes praksi, un mēs neesam atbildīgi par šo praksi.

IP adrešu izmantošana

Mēs neuzkrājam Jūsu IP adreses, tās ir pieejams tikai tikai trešo pušu sekošanas rīkiem, piemēram, Google Analytics. Plašāka informācija par Google Analytics šeit:  https://support.google.com/analytics/answer/2763052

Izmaiņas sīkfailu politikā

Šajā privātuma politikā ir iespējamas arī izmaiņas, tādēļ iesakām periodiski pārskatīt šo privātuma politiku, lai iepazītos ar atjaunināto informāciju par mūsu konfidencialitātes politiku. Šī privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2020.gada 3.aprīlī

Tīmekļa vietnes lietošana

SIA “Mītavas Čiekurs” saglabā statistiku par to, kuras tīmekļa vietnes apmeklē mūsu lietotāji un kuriem produktiem lietotājiem dod priekšroku. Šie dati neietver personas datus. Izmantojot savāktos datus, SIA “Mītavas Čiekurs” tiek veidotas zināšanas par tīmekļa vietnes lietošanu. Šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai. Kad jūs pametat mūsu vietni, mēs nevaram redzēt, no kurienes jūs nākat, vai uz kurieni tālāk ejat Internetā. Turklāt mēs apkopojam informāciju par to, kurus produktus izvēlas mūsu lietotāji, esot kopējā grupa. Arī šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai.

3. Sīkdatnes

Mēs savā vietnē neizmantojam sīkdatnes.

4.Drošība

Mēs esam ieviesuši drošības pasākumus, lai nodrošinātu, ka mūsu iekšējās procedūras atbilst mūsu augstākajiem drošības politikas standartiem. Tāpēc mēs pieliekam visas pūles, lai aizsargātu jūsu personas datu kvalitāti un integritāti.

5. Cits

Ja vēlaties iesniegt sūdzību par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums, izmantojot e pastu, tālruni vai vēstuli, kas norādīti mājaslapā. Jūs varat arī iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā.